Президентският апартамент в спа хотела във Велинград пък ще ви излезе

...
Президентският апартамент в спа хотела във Велинград пък ще ви излезе
Коментари Харесай

Нова година: Празничните пакети на хотелите са между 700 и 3500 лева за двама

Президентският апартамент в  " спа " хотела във " Велинград пък ще ви излезе 10 400 лв.

Офертите за коледно-новогодишните празници към този момент са в разгара си, а хотелите и заведенията още от в този момент се пробват да ни изкушават с предложенията си.

Голяма част от тях към този момент са пуснали новогодишните си пакети, като те варират сред към 3500 и 700лв. за три нощувки за двама, сподели изследване на.

Ако сте двойка и сте решили да отидете в първокласен " спа " хотел във " Велинград ", ще би трябвало да си приготвите 3500 лв. за три нощувки. Цените не включват туристически налог, който се доплаща, в размер на 2,02 лв. с Данък добавена стойност на възрастен дневно. " Вип апартамент " за същия престой ще ви коства 7800 лв., а президентски - 10400 лв..

SPA Центърът на хотела разполага с вътрешен минерален басейн с външна зона, детски вътрешен минерален басейн, 2бр. джакузита, 3бр. външни минерални топила, билкова сауна, финландска сауна, солна стая, инфрачервена сауна, арома парна баня, солна парна баня, басейн Ротонда, Терма баня, авантюристичен душове, зона за релакс, фитнес зала, Руска баня.

Цените включват: закуски и вечери, Welcome Drink, гратис зареждане на стаята / жилището с минерална вода – в деня на настаняване, закуски на блок маса, в това число кафе Еспресо и Фрешове, вечери на блок маса многообразие от салати и предястия, топъл и леден бюфет, месни и безмесни деликатеси, десерти;

Празнична стратегия през целия пакет включва и известни реализатори.

В един от зимните ни курорти " Пампорово " същите пакети вървят по 2000-2100 лв. за двама. Хотелът съблазнява с вътрешен басейн с джакузи, сауна, парна баня и джакузи, фитнес, интернет, ски дрешник за лично ски съоръжение, туристически налог, хотелска застраховка и Данък добавена стойност.

Една от най-скромните предложения, на които се натъкна нашата инспекция е в хотел в Сандански. Там за три нощувки за двама ни желаят 774 лв.. Цените включват съответния брой нощувки със закуски на блок-маса, вечеря на блок – маса на 30.12.2022г. Празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2022г. в ресторант Спартак с Празнична стратегия с присъединяване на и ТФ „ Гайтан ”, Йордан Николов и Брас бенд Сандански. Гостите на хотела ще вземат участие в игра с огромни предметни награди в Новогодишната нощ. Безплатно прилагане на закрит басейн с минерална вода, външен термален басейн вид джакузи, сауна, римска баня, фитнес, солна стая.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР